Click to order
Ваше замовлення
Total: 
Ваш коментар або запитання
Де зручніше уточнити замовлення?
Вкажіть ваш нік в Instagram через @ або посилання на профіль
Промокод
Перед тим як натиснути Оплатити замовлення ви можете зв'язатись з нами для будь-яких уточнень через Instagram @betonvton або за номером +380981787537
Натискаючи Оплатити замовлення, ви автоматично погоджуєтесь з політикою конфіденційности та публічною офертою

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

У цій Політиці конфіденційності розкрито правила та мету, порядок обробки персональних даних, права суб'єктів персональних даних та наші обов'язки як Володільця персональних даних.
1. ТЕРМІНИ, ЯКІ ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ В ЦІЙ ПОЛІТИЦІ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ:
Користувач Веб-сайту (Покупець) – Суб'єкт персональних даних - Фізична особа, яка відвідує Веб-сайт Інтернет-магазину для придбання, замовлення товарів або яка має намір придбати чи замовити товари та персональні дані якої обробляються. Така фізична особа повинна володіти необхідним обсягом дієздатності. Власник веб-сайту не може збирати та обробляти інформацію від фізичної особи, яка не досягла 18 років. Згода на обробку персональних даних таких осіб повинна надаватися законними представниками такої неповнолітньої/малолітньої особи.

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована прямо чи опосередковано, зокрема, за такими ідентифікаторами як ім'я, ідентифікаційний номер, дані про місцеперебування, онлайн-ідентифікатор або за одним чи декількома факторами, що є визначальними для фізичної, фізіологічної, генетичної, розумової, економічної, культурної чи соціальної сутності такої фізичної особи.

Згода на обробку персональних даних – добровільне волевиявлення фізичної особи (за умови її поінформованості) щодо надання дозволу на обробку її персональних даних відповідно до сформульованої мети їх обробки, висловлене у письмовій формі або у формі, що дає змогу зробити висновок про надання згоди. Згода суб'єкта персональних даних може бути надана під час реєстрації на сайті шляхом проставлення відмітки про надання дозволу на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої мети їх обробки.

Обліковий запис Покупця
– це відомості про Покупця надані ним під час заповнення полів на Веб-сайті Інтернет-магазину, які дозволяють однозначно ідентифікувати Покупця в процесі використання ним веб-сайту Інтернет-магазину. Обліковий запис створюється Покупцем під час оформлення замовлення на веб-сайті Інтернет- магазину.
2. ВОЛОДІЛЕЦЬ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
Фізична особа- підприємець Гопайца Наталія Володимирівна, РНОКПП: 3350914043, адреса: 08149, Київська обл., Києво-Святошинський р-н, село Софіївська Борщагівка, вулиця Павла Чубинського, будинок 8В, квартира 211.
3. МЕТА ЗБИРАННЯ ТА ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
Володілець персональних даних обробляє персональні дані користувачів Веб-сайту інтернет-магазину betonvton.com для належного виконання та опрацювання замовлення Користувача, здійсненого через веб-сайт https://betonvton.com

Це означає, що такі дані потрібні, зокрема, для наведеного нижче:

- Оформлення та розміщення замовлення на товари;

- Виконання Продавцем умов договору купівлі-продажу товару на відстані;

- Оплати товарів, обробки та отримання платежів, виставлення рахунків, видачі супровідних документів;

- Доставки товарів, що замовив Покупець;

- Встановлення зворотного зв'язку з Покупцем, включаючи направлення повідомлень, запитів, що стосуються використання веб-сайту Інтернет-магазину, обробки запитів, замовлень, заявок від Покупця;

- Для підтвердження достовірності та повноти персональних даних, наданих Покупцем.

- Маркетингових цілей.

- Аналізу зручності користування Веб-сайтом Інтернет-магазину.

Збір, обробка та зберігання персональних даних користувачів сайту Інтернет-магазину здійснюється у відповідності до Закону України «Про захист персональних даних».
4. СКЛАД ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ, ЯКІ ПІДЛЯГАЮТЬ ОБРОБЦІ
Володілець персональних даних обробляє ті або інші персональні дані, залежно від мети обробки, які, загалом, будуть такими:

- Ім'я та прізвище;

- Адреса електронної пошти;

- Адреса доставки;

- Номер телефону;

- ім'я користувача (Нікнейм) в Instagram;

- Інформація про ваші придбання, замовлення, повернення.

У випадку повернення товару неналежної якості, ми повертаємо грошові кошти безпосередньо на Ваш банківській рахунок, отже для отримання грошових коштів, Вам необхідно буде зазначити реквізити банківського рахунку.

Інтернет-магазин використовує cookies виключно в цілях отримання інформації про використання сайту. Дані в файлах cookies анонімні і не містять персональних даних. Користувач може в будь-який момент за допомогою налаштувань браузера відключити cookies.

При використанні сторонніх платіжних систем для оплати замовлень, ці платіжні системи можуть збирати інші персональні дані, про що повідомляється у політиці конфіденційності відповідної платіжної системи.
5. ПРАВОВІ ПІДСТАВИ ОБРОБКИ ДАНИХ
Для забезпечення захисту персональних даних Покупців на території України повною мірою, ця Політика конфіденційності розроблена з урахуванням положень законодавства України, зокрема: Закону України «Про захист персональних даних», Закону України «Про електронну комерцію», Закону України «Про інформацію» та інших нормативно-правових актів.

Ми обробляємо ваші персональні дані лише у випадку наявності вашої згоди, наданої під час оформлення замовлення на Веб-сайті Інтернет-магазину. У разі залишення заявки на замовлення товару, Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та надаєте згоду на обробку персональних даних. Згода на обробку персональних даних може відбиратися шляхом натискання кнопки «Оплатити замовлення» у формі оформлення замовлення.

Ваша згода на обробку персональних даних є повністю добровільною. Відсутність згоди на обробку персональних даних не дає можливості оформити замовлення на Веб-сайті Інтернет-магазину, оскільки Власник сайту (власник інтернет-магазину) не буде мати змоги обробити Ваше замовлення та зв'язатись з Вами для його підтвердження.

Володілець персональних даних не перевіряє достовірність наданої Покупцем персональної інформації і не здійснює контроль за її актуальністю. Ми виходимо з того, що Покупець надає достовірну інформацію і підтримує цю інформацію в актуальному стані. Всю відповідальність, а також можливі наслідки за надання недостовірної, неточної, неповної, помилкової чи неактуальної інформації несе Покупець.
6. ПРАВА КОРИСТУВАЧА У ЗВ'ЯЗКУ З ПЕРЕДАЧЕЮ ТА ОБРОБКОЮ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
У зв'язку з обробкою персональних даних Покупець має, зокрема, наведені нижче права:

- знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

- отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

- в будь-який час вимагати видалення або знищення своїх персональних даних без зазначення причини. Запит на видалення або знищення персональних даних не вплине на здійснені раніше дії. Видалення даних означає, що Ваші персональні дані буде видалено і ми більше не оброблятимемо їх.

- відкликати згоду на обробку персональних даних;

- пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

- в будь-який час звернутися до нас із запитом про отримання від нас інформації про те, які ваші персональні дані ми обробляємо, зміст таких персональних даних, умови надання доступу до персональних даних.

Ми зобов'язані інформувати Вас про вжиті нами дії не пізніше, ніж протягом 30 календарного днів з дати отримання кожного з Ваших запитів.
7. ПЕРІОД ЗБЕРІГАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
Строк дії згоди на обробку персональних даних необмежений. У будь-якому випадку, тривалість зберігання персональних даних буде залежати від цілей та мети обробки, які наводяться у цій Політиці конфіденційності.

Ми зберігаємо Ваші дані до моменту актуальності Вашої згоди на обробку персональних даних. У разі відкликання згоди, заперечень проти обробки персональних даних або надходження запиту на знищення Ваших персональних даних, а також, якщо надані дані є недостовірними ми знищуємо Ваші персональні дані та припиняємо будь-які дії з ними.
8. СПІЛКУВАННЯ ЩОДО ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
Будь-які повідомлення або запити, пов'язані з персональними даними, нам можна надсилати електронною поштою на адресу: betonvton@gmail.com
9. ОБМЕЖЕННЯ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
Власник інтернет-магазину не збирає персональні дані про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання, а також дані, що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричні або генетичні дані.